Resultaten die je doen verbazen

  • natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit
  • perfect effect met slechts één laag
  • verlengde, ingedikte en gebogen wimpers
  • unieke, lash-conditioning samenstelling

 Contacteer ons

Over Lashcode

Lashcode is een merk ontworpen voor vrouwen. We werken constant om hun herkenning te behouden. We ontwikkelen make-up en verzorgende producten zodat iedereen er mooier uit kan zien dan ooit! Dankzij de voedende en verfraaiiende ingrediënten van topkwaliteit hebben we het vertrouwen van duizenden vrouwen van over de hele wereld al gewonnen. Onze producten zijn musthaves geworden bij de beste make-up artiesten. Lashcode biedt de kwaliteit die er met kop en schouders bovenuit steekt.

Wil je meer informatie?

We beantwoorden al jouw vragen graag. Bekijk de FAQ voordat je ons een bericht stuurt. Hier vind je bijvoorbeeld een lijst met ingrediënten en gebruiksaanwijzingen. Als je de informatie die je nodig hebt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Vul het formulier in en wij beantwoorden het zo snel mogelijk. Je kunt binnen 24 uur een reactie verwachten.

Vul het formulier in en wij beantwoorden al uw vragen binnen 24 uur

DISTRIBUTEUR:
Trendmarkt Limited sp.j.
Adres: Chmielna 2/31
00-020 Warszawa
Belastingnummer: PL5252677408
KRS: 0000637972
REGON: 365469820
001 0307-222-6053
support@lashcode.nl

Onze website maakt gebruik van cookies om zodat je de beste kwaliteit service krijgt. Je kunt je browserinstellingen altijd wijzigen. Ga voor meer informatie naar het Privacybeleid.